Yeniköy FM Yayında

Yeniköy FM Yayında

Yeniköylü gençlerin fikri, hayali ve girişimi ile kurulan My Yeniköy Fm  internet Radyosu, kesintisiz 24 saat yaptığı yayın ve çeşitli programlarla müzik ve söyleşi yayını yapmaktadır. Yayın hayatına 2007 yılında başlayan My Yeniköy Fm, ileri teknoloji ile donatılmış radyo stüdyosu ile kaliteli yayın sunmakta, dijital ortama uyumlu programları hayata geçirmektedir.

Canlı haber bültenleri ile günceli takip etmenizi sağlayan yayın akışı içinde ayrıca Halk Müziği programlarından Türk Sanat Müziği programlarına, kültür- sanat etkinliklerinin duyurularından, çocuk programlarına, sohbet programlarından farklı müzik türlerine bir çok program yer almaktadır.
My Yeniköy Fm İnternet Radyosu tüm prodüksiyonlarını kendi bünyesinde gerçekleştirme imkânına sahip olup, canlı yayın, banttan yayın, konuklu ve konferanslı tüm programlar için gerekli donanımı bünyesinde bulundurmaktadır. Yayıncılığın gereği olan üretkenliği elden bırakmayan My Yeniköy Fm, yenilikleri takip ederek dinleyicilerine zengin bir yayın akışı sunmaktadır. İnternet üzerinden dinlenme imkânı sunan altyapısı sayesinde yayın alanını genişletirken, dinleyicileri ile kalıcı bir bağ oluşturmayı amaçlar.

Sivas Hafik Yeniköyün  güzelliklerini tanıtmak için yayın hayatına başlayan My Yeniköy Fm  Radyo, milli ve manevi değerlerimize saygılı ve sorumlu yayıncılık anlayışını her geçen gün yenileyerek sürdürmektedir.